Seneste Nyheder

29-Oktober-2020

Aflysning

Det er med stor beklagelse at Tiset Jagtforening desværre er nødsaget til at aflyse alle arrangementer for resten af 2020 på grund af situationen omkring COVID-19.

24-Oktober-2020

COVID-19 og Fællesjagter

På grund af den ændrede situation omkring COVID-19 er vi nødsaget til at kigge på de resterende fællesjagter for denne sæson. Bestyrelsen arbejder på højtryk for at finde en løsning men vi afventer de officielle rammer fra Kulturministeriet. Så snart vi har dem kommer vi med en udmelding om hvad vi gør og hvordan. P.B.V. Jørgen Hansen

15-Oktober-2020

Årets Energibundt

Hans Pohl er blevet indstillet til prisen Årets Energibundt, som går til en frivillig holdleder, en frivillig stævnearrangør eller en anden der med en særlig indsats, gør en forskel for sammenholdet i en Lokal forening.
At hallen er booket til tiden, fodboldbanerne kridtet op, stævnekørslen, arrangementet og sammenholdet spiller, er ikke et tilfælde. Det er derimod afhængigt af de mange frivillige energibundter der hver dag, Lægger en kæmpe indsats i Lokale foreninger Landet over. Hans Pohl er ingen undtagelse og faktisk bidrager Hans så meget til sammenholdet i Tiset Jagtforening, at Foreningen har nomineret Hans til prisen Årets Energibundt.
Prisen er stiftet af Danmarks Idrætsforbund og Ørsted, og uddeles til DRs show SPORT 2020, den 2. januar 2021 for femte år i træk. Prisen er stiftet for at hylde det beundringsværdige arbejde, der lægges i idrætsforeninger i hele Danmark til gavn for både unge og gamle. Hans Poohl er indstillet på baggrund af sit store engagement i Tiset Jagtforening, hvor han bidrager til, at skabe gode betingelser for Lokalmiljøet, ved at gøre Tiset Jagtforening til en attraktiv forening at være medlem af. Og det er både fedt for Tiset Jagtforening og for Tiset/Gram ved at sætte Tiset/Gram's gode foreningsliv på Danmarkskortet.
Vi ønsker Hans Pohl, held og Lykke i kapløbet om at vinde prisen som Årets
Energibundt og en samlet kontantsum på 75.000 kr., som fordeles mellem kandidat og klub.

07-Oktober-2020

Aflysning Vildtspil 2020

På grund af Corona-situationen er Vildtspillet i Gram Fritidscenter den 7. november aflyst.

04-Oktober-2020

Fællesjagt

Husk at den 10. oktober afholdes den første fællesjagt. Vi mødes ved klubhuset.

Kandidaten til Årets Energibundt