Seneste Nyheder

15-Oktober-2020

Årets Enenrigbundt

Hans Pohl er blevet indstillet til prisen Årets Energibundt, som går til en frivillig holdleder, en frivillig stævnearrangør eller en anden der med en særlig indsats, gør en forskel for sammenholdet i en Lokal forening.
At hallen er booket til tiden, fodboldbanerne kridtet op, stævnekørslen, arrangementet og sammenholdet spiller, er ikke et tilfælde. Det er derimod afhængigt af de mange frivillige energibundter der hver dag, Lægger en kæmpe indsats i Lokale foreninger Landet over. Hans Pohl er ingen undtagelse og faktisk bidrager Hans så meget til sammenholdet i Tiset Jagtforening, at Foreningen har nomineret Hans til prisen Årets Energibundt.
Prisen er stiftet af Danmarks Idrætsforbund og Ørsted, og uddeles til DRs show SPORT 2020, den 2. januar 2021 for femte år i træk. Prisen er stiftet for at hylde det beundringsværdige arbejde, der lægges i idrætsforeninger i hele Danmark til gavn for både unge og gamle. Hans Poohl er indstillet på baggrund af sit store engagement i Tiset Jagtforening, hvor han bidrager til, at skabe gode betingelser for Lokalmiljøet, ved at gøre Tiset Jagtforening til en attraktiv forening at være medlem af. Og det er både fedt for Tiset Jagtforening og for Tiset/Gram ved at sætte Tiset/Gram's gode foreningsliv på Danmarkskortet.
Vi ønsker Hans Pohl, held og Lykke i kapløbet om at vinde prisen som Årets
Energibundt og en samlet kontantsum på 75.000 kr., som fordeles mellem kandidat og klub.

07-Oktober-2020

Aflysning Vildtspil 2020

På grund af Corona-situationen er Vildtspillet i Gram Fritidscenter den 7. november aflyst.

04-Oktober-2020

Fællesjagt

Husk at den 10. oktober afholdes den første fællesjagt. Vi mødes ved klubhuset.

04-Oktober-2020

Arbejdsdag

Den 27. september afholdt foreningen en ny arbejdsdag. De fremmødte medlemmer gav den en ordentlig skalle med blandt andet det nye Træningsanlæg samt generel oprydning og vinterklargøring af banen. Tak til alle deltagere.

04-Oktober-2020

Pokalskydning 2020

Så blev den årlige Pokalskydning afholdt den 26. september. De deltagende skytter havde en god dag. Se venligst under galleri med billeder fra dagen.

Kandidaten til Årets Energibundt