Velkommen på Tiset Jagtforenings flugtskydningsbane beliggende på Landbomarken 3a, Tiset

Hele anlægget er nyrenoveret med nye huse og maskiner samt et nyere rummeligt foreningsklubhus. Der er anlagt støjvolde omkring skydebanerne så vi kan overholde miljøkravene.

Banen er åben for alle.

Skydebane betsår af 1 jagtbane, 2 Trapbaner, 1 Sportingbane og 1 øvebane.

Der afholdes holdskydninger samt pokalskydning for foreningens medlemmer.

Nytårsskydning afholdes den 28. december, hvor der skydes om gode præmier.

Banen kan bookes til firmaarrangementer - polterabend m.m.

De faste skydninger starter i marts måned med skydning alle lørdage fra 12:00-16:00.

Fra april til og med august skydes der hver torsdag fra 17:00-21:00.

I september skydes alle lørdage fra 12:00-16:00.

Se i "Aktivitetskalender" for yderligere informationer.

Flugtskydningsbanen råder over velkvalificerede Instruktører der altid vil være tilstede ved aktiviteter.

For nærmere information omkring banen kontakt da venligst Udvalgsformand Kurt Frost på 30272314 eller via vores kontakt formular.

Skydebane Arrangementer.

Det er muligt at leje Tiset Flugtskydningsbane til eksterne arrangementer, både private og firma mæssige arrangementer.

Ved hvert arrangement vil der altid være erfarne og veluddannede instruktører tilstede. antallet af instruktører varierer alt efter antal deltagere.

Der kan til hvert arrangement aftales forplejning efter ønske. Kontakt venligst Kurt Frost på 3027 2314 for yderligere oplysninger samt booking.

Priser:

Arrangementer med indtil 10 deltagere, inkluderer 2 instruktører: 1000,00.

Pris per ekstra instruktør:                                                          500,00.

Pris per patron:                                                                                 1,40.

Pris per lerdue:                                                                                 1,20.