Riffelskydning på Folebanen, beliggende på Folevej, 6510 Gram

Riffeludvalget står til rådighed for dig, med erfarne instruktører som gerne hjælper med indskydning - vejledning omkring ammunition og ballistik samt hjælp til mindre tekniske problemer.
Vi starter i april/maj på skydebanen på Folevej hvor vi skyder 3 aftener samt en lørdag. Ydermere skydes der en dag i August måned.

Vi afholder skydeprøven for de jægere, som har fået bukkejagt på foreningens arealer. Der bliver også mulighed for at skyde mærkeskydning samt at skyde om foreningens riffelpokal.
Der er altid mulighed for at købe en grillpølse og forfriskninger ifm. vore skydninger.

Vi hjælper gerne nye skytter med træning, skydning og vejledning til riffelprøven. Ved behov kan der holdes en ekstra skydning, udelukkende som forberedelse til riffelprøven.

Alle med gyldigt jagttegn og våbentilladelse er velkomne til foreningens riffelskydninger

Der afvikles en tur til hjortebanen i Måde ved Esbjerg i August måned.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Formanden for riffeludvalget René Hansen på 20894734 eller via foreningens kontaktformular.